Tuig zijn we, maar wel leuk tuig!

Hallo, leuk dat je op onze site komt kijken. En lijkt het je wat, dat sloeproeien?

Het is namelijk één van de snelst groeiende sporten van het land.

Wij hebben op de vereniging drie echt authentieke sloepen. En die worden geroeid door dames, heren en mixed teams. Oud en jong door elkaar en van dakdekker tot architect. Het roeit allemaal.

De teams varen zowel recreatief als competitief. Of zoals we in Amsterdam zeggen: we roeien wedstrijdjes van ergens tussen de 10 en 40 kilometer.

Dat doen we door heel Nederland en soms er buiten.

En het leuke van dat alles, het is redelijk aanvaardbaar in de kosten.

Je roeit al vanaf 155€ per jaar.

Ook een keer proberen? Kom dan gerust eens een keer proefroeien op de mooie grachten. Stuur ons een mailtje op info@hetjuistetuig.com of like ons op facebook en contact ons via messenger.

2 gedachten over “Tuig zijn we, maar wel leuk tuig!”

1. Goede dag,

Graag zou eens een keer willen komen kijken of het sloep roeien iets voor mij is. Ik heb wel interesse. Ik ben net de dertig gepasseerd dus we moeten op onze rolletjes gaan letten! De sportschool vind ik niet motiverend genoeg.

Mvg A.v.Bommel

2. Hallo Amir van Bommel,

Leuk dat je interesse hebt in het sloeproeien! Er is op de donderdagavond gelegenheid om in te stappen. Je kan het best even een mailtje sturen naar info@hetjuistetuig.com met je naam en 06 gegevens, dan wordt er verder contact met je opgenomen over plaats en tijd.

Groet,
    ’t Juiste Tuig